|
Post by The Dungeon Master on Feb 27, 2016 21:08:26 GMT
- Б...благодаря. - промълви девойката, когато получи още монети от Лейди Шанара. Маговете на светлината и тъмнината бяха взели новите си одежди и излязоха от магазина, оставяйки магазинерката да хлипа на спокойствие, след което се отправиха към каруцата си, без да се интересуват от мистериите над това момиче.
|
|
Лейди Шанара
Играч
Руна: Светлина
Сила: 1
Ловкост: 1
Интелект: 6
Обаяние: 6
Здраве: 3
Броня: 10
|
Post by Лейди Шанара on Feb 27, 2016 21:13:06 GMT
Сложих си новата рокля и си изправих косата -Какво ще правим сега
|
|
Афреа
Играч
Руна: Огън
Сила: 5
Ловкост: 2
Интелект: 5
Обаяние: 2
|
Post by Афреа on Feb 28, 2016 8:50:29 GMT
Излязох от магазина щастлива от сделката ми с хобитката и се отправих към магазина за дрехи без дори да забелязвам приятелите ми,които се бяха събрали до каруцата.Влязох в магазина и видях едно младо момиче, което подсмъркваше в ъгъла... -Добър ден!- казах аз на момичето. -Бих искала да си купя подходящи дрехи. -Какво можете да ми предложите?
|
|
|
Post by The Dungeon Master on Feb 28, 2016 11:24:44 GMT
Ридаещото девойче повдигна поглед към Афреа и едно сополче излезе през лявата й ноздра. - Нищо! Няма смисъл! Ще ти продам дрехите и Червените Кърпи отново ще дойдат и ще ми вземат печалбата... - това Афреа разбра от 2 минути обяснение, което включваше много паузи, сополи, сълзи и духане на носа в някои от дрешките, които все още се продаваха.
|
|
Афреа
Играч
|
Post by Афреа on Feb 28, 2016 19:43:15 GMT
Хммм...интересно кои са тези тъпаци,дето си позяоляват да накърняват достойнството на една млада дама?-погледнах потресено и в същото време заинтересувано отчаянието изписано по лицето на сополивата девойка. - А да са ти навредили по друг начин?т.е ъмммм... физически ,искам да кажа да не би да са те...мда мисля че разбра какво имам предвид-неловко погледнах към нея по-точно от кръста й надолу ...
|
|
|
Post by The Dungeon Master on Feb 28, 2016 22:02:35 GMT
Както се беше разкрачила, девойката се ококори, рязко затвори краката си и сложи ръце на скута си: - А! Не, не, не са правили такова нещо. Но... да. Помня първия път, преди месец - изглеждаха като група мъже, които щяха да си купуват ботуши за в мините, но бяха със странни червени кърпи на лицата си. Мислих, че е за да не вдишват вредния въздух в мините. Тогава ме блъснаха, взеха всичките пари от регистъра и казаха, че ако не исках да се случва това всяка седмица, трябваше доброволно да им давам част от печалбата си. Но всяка седмица вдигаха сумата. Ще фалирам, разбираш ли... Толкова са нагли и противни, вече даже не си крият лицата. И не съм единствената пострадала, мамка му. И другите са така. Оплакохме се на Хърбърт, но нищо, проклетия дебелак не осъзнава, че губим пари. - момичето избърса сълзичките си и показа празния регистър, което значеше, че днес са минали представителите на рекетиращата група.
|
|
Лейди Шанара
Играч
|
Post by Лейди Шанара on Feb 29, 2016 6:36:55 GMT
Започнах да обикалям града в търсене на някаква странична работа ,от която можеше да изкарам пари.Време беше да порасна..вече не бях в храма.Сега беше момента да действам,да се променя.
|
|
Афреа
Играч
|
Post by Афреа on Feb 29, 2016 6:47:16 GMT
-Добре ще направим следното:сега ще си купя някоя друга дреха и ще остана при Вас,нещо като "помошничка"и когато стане сутрим ще се разменим аз ще продавам вместо теб,а ти ще се скриеш в някой шкаф и така ще ги прецакаме... -Съгласна ли си?-казах аз уверено и непоклатимо с усмивка.
|
|
|
Post by The Dungeon Master on Feb 29, 2016 7:13:58 GMT
След половин час лутане, Шанара забеляза, че доста хора в града бяха миньори. Ако желаеше, можеше да посети търговски пост "Кирка" и да стане миньор. На таблото пред мегдана, което се водеше кметството на града, имаше табло, на което с гвоздеи беше забит лист хартия, на който бе нарисувано оркско лице. НАГРАДА беше думата над главата му, а под нея с извити букви: "100 жълтици за който избие групата орки в Уивърн Тор и донесе главата на лидера им" Под листа имаше подпис: Харбър Уестър. НАГРАДА! 100 златни монети за този, който избие групата орки в Уивърн Тор и донесе главата на лидера им! Харбър Уестър
За Афреа: Момичето се изправи и лицето й сякаш грейна. Започна да диша по-учестено и изведнъж извика: - Ще направиш това ... за мен?! БЛАГОДАРЯ ТИ! Ето, ето - момичето бутна някаква дреха в ръцете на Афреа - точно тази, в която Афреа бе забила поглед несъзнателно преди малко. - Това е за теб, безплатно. Само бъди тук, когато дойдат утре... Би трябвало да дойдат сутрин към 10-11ч, тогава правят обиколката си.
|
|
Лейди Шанара
Играч
|
Post by Лейди Шанара on Feb 29, 2016 7:50:45 GMT
-цели 100? Замислих се.Това не беше добра идея затова тръгнах в друга посока.Спрях и отидох до един мъж -Извинете тук библиотека случайно да има?
|
|
|
Post by The Dungeon Master on Feb 29, 2016 10:32:06 GMT
При Рироу и Ридиана:Висок слаб мъж на около 22-23 години се приближи до вагона, завързан отстрани на "Каменната Могила". - Здравейте. Пратениците на Гундрен, предполагам. - мъжът посочи логото на парти джуджето, гравирано в страната на каруцата. - Очаквах първо да минете през нашия търговски пост, вместо да се отбиете до кръчмата, но разбирам ви, дълго пътуване. Аз съм Елмар Бартен, собственикът на "Провизии при Бартен". - мъжът се поклони изискано и огледа Рироу и Ридиана. - Мислех, че Гундрен ще изпрати повече хора да ескортират вагона... - той забеляза завързаните гоблини. - Но виждам, че само двама са се справили. Паркирайте вагона пред търговския ми пост. А къде са онези шматароци, Гундрен и Силдар? - попита приятелски мъжът, използвайки думата шматароци по-скоро шеговито, от колкото обидно. За Лейди Шанара:Мъжът носеше кирка на гърба си и голяма кожена торба в ръка, екипиран и с едно лъчезарно изражение. - Библиотека ли? Не мисля. Може би каквото търсиш, би го имала в архивите на мегдана, при Хърбър Уестър. - мъжът отпрати дамата към мегдана и продължи по пътя си, към Търговски пост "Кирка".
|
|
Лейди Шанара
Играч
|
Post by Лейди Шанара on Feb 29, 2016 12:53:52 GMT
Реших да се върна при останалите.Когато стигнах до вагона забелязах някакъв мъж,който говореше с останалите. -Здравейте.Поклоних се в знак на уважение и добри намерения
|
|
Афреа
Играч
|
Post by Афреа on Mar 1, 2016 20:02:50 GMT
Момичето толкова силно се зарадва,че чак ми стана неловко,бутна ми някакви дрехи в ръката и ми благодари за жеста,който смятам да направя за нея...Влязох аз във един шкав,за да се преоблека в новите си одежди,по простата причина,че можеше някой да влезе и да ми види секси елфското тяло... -Точно по мярка ми е! -казах доволно аз.Момичето ме гледаше доста странно,може би защото бях толкова секси,че замалко да се подмокри... -Отивам при приятелите ми, за да хвърля едно око на въпросите,които ни вълнуват в този момент,а после пак ще дойда. -на излизане помахнах в знак на довиждане, но момичето беше като парализирано,устата й беше отворена,а тялото стоеше неподвижно... -Е,какво изпуснах?-попитах аз групучката като забелязах в последствие новодошлия...
|
|
|
Post by The Dungeon Master on Mar 1, 2016 20:20:02 GMT
- А. - възклица младежът с кестенявата коса, когато видя двете приближаващи се дами, които очевидно бяха от групата. - Трябваше да се досетя, че брадатия ще е наел повечко от вас. Дами. Елмар Бартен е името ми, собственикът на "Провизии при Бартен". Тъкмо разпитвах вашите приятели относно Гундрен, Силдар, и тези гоблини. Елате. Докарайте вагона през магазина ми. - той посочи с бастунчето си своята сграда, която бе на 50-60 метра път по главния път.
|
|
Рироу Бейн
Играч
Руна: Тъмнина
Сила: 2
Интелект: 7
Обаяние: 3
|
Post by Рироу Бейн on Mar 1, 2016 20:27:12 GMT
Наслушвайки се на сладки приказки, отидох до вагона и се качих за да го докарам до магазинът на младежа. Ударих един-два-пъти с камшика яко за да подкарам мързеливите животни да се раздвижат. Хайде, да тръгваме, се провикнах и последвах момчето.
|
|