Рироу Бейн
Играч
Руна: Тъмнина
Сила: 2
Ловкост: 2
Интелект: 7
Обаяние: 3
Здраве: 3
Броня: 10
|
Post by Рироу Бейн on Feb 20, 2016 19:58:00 GMT
Обърнах се и видях как Ридиана и Шанара се караха за простотии. -Я се стегнете малко, вижте на какво сте заприличали, карате се за безсмислени неща. Цялата роба и лицето ми бяха оплескани с кръвта на звяра. Ставайки от земята се запътих към изходът. Слънцето отново покри тялото ми с непоносимата жега. -А конят ми, липсваше ми другарю. Погалих черепът на конят и след това се качих върху конят, викайки с шепа в ръце за да се чуе по-силно сигналът. -Няма ли да идвате вече, ще засмърдите на гоблински лайна.
|
|
Афреа
Играч
Руна: Огън
Сила: 5
Ловкост: 2
Интелект: 5
Обаяние: 2
Здраве: 3
Броня: 10
|
Post by Афреа on Feb 20, 2016 20:31:51 GMT
Хванах аз гоблинчетата и ги поведох към изходът... дадох им а малко хляб и вода от рекичката. След това отидохме при Рироу и изчаках да дойдат и останалите. -Хммм нещо се бе променило в Рироу, усещам нещо различно,но се направих,че не съм забелязала нищо... -Хайде нека тръгваме и да не съм си чула да се карате за простутии бъдете разумни.Имате потенциал момичета.-обърнах се аз към Шанара и Ридиана с нежен и мил тон.
|
|
|
Post by The Dungeon Master on Feb 20, 2016 20:40:56 GMT
Групата напусна пещерата на племето, познато като Зъбите, заради острите си челюсти, с които разкъсваха плътта на жертвите си. Вместо да спасят Гундрен и Силдар, те излязоха с две завързани гоблинчета и бегла информация за Крал Мург и че някъде в гората има негова крепост - последната им информация за Гундрен беше, че натам са го отвели стражи на този гоблински крал. Е, Рироу беше придобил спомени и част от характера на Куарг, а Лейди Шанара бе лишена от способността си да съживява, като наказание за неправилните си решения.
Статистики, получени от приключването на първата част на Мините на Фандалин: Лейди Шанара: +1 обаяние, +1 към някоя от 5те статистики по избор. Рироу Бейн: +1 интелект, +1 към някоя от 5те статистики по избор. Афреа: +1 сила, +1 към някоя от 5те статистики по избор. Ридиана: +1 към някоя от 5те статистики по избор.
|
|