Афреа
Играч
Руна: Огън
Сила: 5
Ловкост: 2
Интелект: 5
Обаяние: 2
Здраве: 3
Броня: 10
|
Post by Афреа on Feb 20, 2016 9:04:38 GMT
-Идвам,но нека поне кажем на Шанара за бронята на война в ъгъла,за да го облече или той сам да стори това.След достигнатата дестинация се обърнах към приятеля ни: -Нека изчакаме и другите,Шанара ще съживи война и ще сме повече, може да имам е шанс срещу гоблините.
|
|
|
Post by The Dungeon Master on Feb 20, 2016 9:20:27 GMT
Докато Лейди Шанара стоеше навън, и слънчевите лъчи я огряваха, силите й бавно се възвръщаха. Тялото й започваше да свети и около нея литнаха пеперуди, които изведнъж замръзнаха на място. Самата тя, беше парализирана за секунда. В главата й се чу глас от отвъдното, едновременно познат и непознат: - За последен път решаваш кой ще живее и кой ще умре, дете мое. Не ще изчистиш гузната си съвест като спасиш този, чиято кръв е по твоите ръце. Не ще ти позволя да ползваш... МОЯТА сила за това. Живей с идеята, че действията ти имат последици, за да знаеш как да действаш в бъдеще. - звукът утихна и отново жрицата можеше да чуе птиците и техните песни.
В камерата, където беше гоблинския бент, се бе събрал другатаа част от групата.
|
|
Лейди Шанара
Играч
Руна: Светлина
Сила: 1
Ловкост: 1
Интелект: 6
Обаяние: 6
|
Post by Лейди Шанара on Feb 20, 2016 9:32:29 GMT
-Разбрано....ще ти се подчиня Тялото ми се издигна леко над земята и политайки се насочих към останалите.
|
|
|
Post by The Dungeon Master on Feb 20, 2016 9:49:15 GMT
Цялата група се намираше на едно място, в голяма каверна от пещерата. До тях имаше бент, придържащ наплива от вода, изместващ го за да води навън към блатото до входа на пещерата. По навътре в тази камера, ако се слезеше по няколко стълби надолу се продължаваше към следваща камера от пещерата, където имаше проблясъци на светлина и ръмжене.
|
|
Рироу Бейн
Играч
Руна: Тъмнина
Сила: 2
Интелект: 7
Обаяние: 3
|
Post by Рироу Бейн on Feb 20, 2016 10:04:03 GMT
Имам идея, произнесох вдигайки ръка, ще призова отново хрътката, ще я скрия в сенките, невидима за очите на зелените твари и ще пренеса съзнанието си в нея за да видя през учите и какво се случва там. Клекнах и докоснах ръка до земята и призовах тъмното изчадие под формата на хрътка, извадих ножа си за ритуали и порязах ръката си за да взема кръвта и да начертая пентаграм. Произнесох думи на непознат и страховит език, в този момент тялото ми припадна. Вече бях в съзнанието на създанието на мрака и се запътих , слизайки надолу към камерата.
|
|
|
Post by The Dungeon Master on Feb 20, 2016 10:10:24 GMT
Тъмното същество се придвижваше без да издава никакъв звук. Десетина метра следвайки тунела, то достигна камера, значително по-малка по размер от останалите, но суха и запазена. Светлината идваше от малко огнище в ъгъла на камерата, задимяващо околността. Вътре се намираше едро космато същество, над 2 метра и над 300кг определено. Вървеше на два крака и в ръката си държеше огромен боздуган. Пред него, върху едно голямо сламено легло беше коленичило малко гоблинче в ламаринени брони, ръждясали. Те говореха на непознат език, но изглеждаше сякаш гоблинчето се извинява. Изведнъж, косматото същество вдиша дълбоко през зурлата си и изрече на човешки: - Прясна човешка кръв. - погледна директно към тунела, където беше сенчестата хрътка и тръгна натам с тежка стъпка. Гоблинчето се ококори и последва господаря си, дрънчащо по пътя. Групата имаше може би 6-7 секунди преди чудовището да влезе в тяхната камера.
|
|
|
Post by The Dungeon Master on Feb 20, 2016 10:11:07 GMT
Куарг: Руна: ? Сила: 7 Ловкост: 2 Интелект: 2 Обаяние: 4 Здраве: 10 Броня: 14
|
|
Афреа
Играч
|
Post by Афреа on Feb 20, 2016 10:13:36 GMT
Всички тръпнахме в очакване завръщането на Рироу,напрежението и угрижеността ни се усещаше от километри.След като съзнанието му се пренесе в това на хрътката,аз поех безжизненото му тяло в мойте нацепени но същевремно нежни ръце,като леко го поставих на студената и твърда като диамант земя.
|
|
Лейди Шанара
Играч
|
Post by Лейди Шанара on Feb 20, 2016 10:17:53 GMT
Затворих очи. -Нещо идва.......нещо голямо отворих очите си и се приготвих
|
|
Афреа
Играч
|
Post by Афреа on Feb 20, 2016 10:24:45 GMT
Аз долових съобщението като леко и нежно проникнах в съзнанието на приятеля ни,за да не го нараня .Като разбрах какво се случваше напред в пещерата веднага предадох накратко съобщението на групата и се запътих към изхода на пещерата като влачех със себе си тялото на Рироу,но за жалост черната роба заблуждавам очите ,той беше... доста..доста тежичък,но все пак се справих.
|
|
Лейди Шанара
Играч
|
Post by Лейди Шанара on Feb 20, 2016 10:29:39 GMT
погледнах Афреа с изненада -А,бягаме ли ? Тръгнах след нея бързо
|
|
Рироу Бейн
Играч
Руна: Тъмнина
Сила: 2
Интелект: 7
Обаяние: 3
|
Post by Рироу Бейн on Feb 20, 2016 10:33:51 GMT
След като бях свидетел на тази зловеща картина, реших че трябва да споделя с другите какво видях. Пренесох съзнанието си в тялото и хрътката прибяга до мен и застана пред мен около 2 метра за да ме защити от идващата опасност. Изправих се от ръцете на Афреа. -Пригответе се, очаква ни голяма беда; ще се бием докато и последният звяр не гушне букетът, изрекох с доловената омраза от думите ми.
|
|
|
Post by The Dungeon Master on Feb 20, 2016 10:39:10 GMT
Няколко изречения по-късно, съществото вече бе достигнало камерата. Вдиша дълбоко и се усмихна, до колкото можеше такава мутра да го позволи. - Човеци... - изръмжа то и тръгна да бяга напред към Рироу Бейн, втренчен точно в него. Стъпките му разтърсваха основите на пещерата, та чак бентът се поклащаше. Съществото буквално стъпа върху сенчестата хрътка и замахна с боздугана си към тъмния магоьсник зад нея.
q0vSO2oz+7=11. Тежкия боздуган се стовари върху Рироу и го отпрати назад няколко метра. Шиповете бяха раздрали дрехите и част от кожата на торса му. Куарг изръмжа и изкрещя, докато размахваше боздугана си: - Проклети човеци, разкарайте се от пещерата ми! Но оставете приятеля си, не съм ял скоро. - слюнка и пяна излизаше от устата му.
- 1 здраве. ·
|
|
Лейди Шанара
Играч
|
Post by Лейди Шанара on Feb 20, 2016 10:44:52 GMT
-Разкарай се глупаво чудовище! Вдигнах жезъла си и призовах златни вериги ,които се увиха около ръцете и краката на чудовището.
WQiM54SJ·
|
|
Афреа
Играч
|
Post by Афреа on Feb 20, 2016 10:46:55 GMT
Jojtl5F4 +4 Като видях какво се случи се притесних и насабралата се енергия в тялото ми за пръв път я пуснах и изхвърлих една огромна изненадващо бърза огнена топка към свирепото чОдовище. След това, за да предпазя отбора и да спечеля малко време вдигнах една огнена стена.
/Сори ,но не знам как да хвърлям зарове като вас и нямам в момента под ръка Лекси мятай за мен./·
|
|