Лейди Шанара
Играч
Руна: Светлина
Сила: 1
Ловкост: 1
Интелект: 6
Обаяние: 6
Здраве: 3
Броня: 10
|
Post by Лейди Шанара on Feb 16, 2016 12:47:24 GMT
Погледнах Радиана и изтичах пред нея.Вдигнах жезила си ,с едната ръка ицсиздадох щит от светлина ,който заобиколи и двете ни.Ще те пазя докато се оправиш.
|
|
Рироу Бейн
Играч
Руна: Тъмнина
Сила: 2
Ловкост: 2
Интелект: 7
Обаяние: 3
|
Post by Рироу Бейн on Feb 16, 2016 13:06:09 GMT
Усетих силна болка заради стрелата която се бе забила в ръката ми, хванах стрелата с здравата си ръка и рязко дръпнах стрелата, усетих силна болка но се сдържах да не извикам, струя кръв се изстреля от ръката ми. Веднага скъсах част от робата си с камата и я увих около дупката където бе стрелата стягайки плата. С останалите сили призовах втора, по-голяма мъгла която обви целият вагон и нас, веднага изтичах незабелязано зад вагона до Ридиана.
|
|
|
Post by The Dungeon Master on Feb 16, 2016 13:08:23 GMT
Заровете за атаката на Лейди Шанара.
7kxvOtXM·
|
|
|
Post by The Dungeon Master on Feb 16, 2016 13:15:16 GMT
1+3+5=9, което е под бронята на гоблините. Съжалявам.
Тъкмо когато златистите пеперуди на жрицата изпускаха огнена струя, Рироу Бейн простря тъма и върху този район. Ето защо от тъмния облак се чу само уплашени викове от гоблините, но нямаше жертви. Сега всички четири героя, ранени, се бяха скупчили отстрани на вагона и бяха скрити. Четири гоблина бяха покрити в тъмнина и най-вероятно се лутаха напред докато излязат. През това време, до вагона, групичката се лекуваше с магиите на Шанара и пръстта от земята покриваше раните на Ридиана.
Рироу е на 2 кръв. Афреа е на 2 кръв. Ридиана е на 2 кръв. Лейди Шанара е на 2 кръв.
Четири чифта стъпки се чуха от другата страна на вагона, както и едно ТУП, карайки каретата да се разклати. Волът измуча силно. Тъй като групичката бяха легнали на земята, виждаха под каретата краката на гоблините, които се движеха бавно и се придвижваха към задната част на каретата. Явно гоблините не бяха забелязали къде точно е групата в момента и тук се отдаваше възможност...
|
|
Рироу Бейн
Играч
|
Post by Рироу Бейн on Feb 16, 2016 13:25:18 GMT
Изричайки демонични думи и с движения на дървеният ми жезъл като до мен се стенеше черна материя която наподобяваше вълк.Накарах демоничното същество да атакува гоблина от дясната страна на вагона.
|
|
Афреа
Играч
Руна: Огън
Сила: 5
Интелект: 5
Обаяние: 2
|
Post by Афреа on Feb 16, 2016 13:35:26 GMT
Разбирайки намека на Рироу ,аз бързо си обгорих раната на десния крак,където стрелата се беше забила и по най-бързия начин атакувах гоблина отляво възползвайки се от удобния момент. Излизайки на фронта замахнах яростно с устрието си право към гърлото на дрипавия зелен пръч.
|
|
|
Post by The Dungeon Master on Feb 16, 2016 13:39:02 GMT
Зарове за атаката на Афреа по вратленцето на зеления пръч xD
Cl6p7NFE
// Не си забравяйте заровете, гайс //
···
|
|
Лейди Шанара
Играч
|
Post by Лейди Шанара on Feb 16, 2016 13:43:35 GMT
Отдъзнах си малко ,след което призовах 5 пеперуди над каретата и им наредих да обстрелват гоблините с огнени топки.
|
|
Афреа
Играч
|
Post by Афреа on Feb 16, 2016 13:52:05 GMT
След двубоя ни със сбръчканото същество аз се претъркулих в най-близките храсти,за да избегна евентуални удари от прииждащите твари и също така,да се скрия и подготвя за следваща атака.
|
|
|
Post by The Dungeon Master on Feb 16, 2016 14:00:13 GMT
Елементът на изненадата беше доста важен в тази битка - първо го имаха гоблините, но с малко тъмнина и една каруца прикритие, сега го имаше групата приключенци. Афреа пое ролята на разсейване - претърколи се и застана с изваден меч пред четирите гоблина, които изръмжаха когато я видяха - в ръцете си държаха къси ножове. Тъй като имаше предимството на изненадата и разстоянието, успяха да среже гърлото на този който беше най-отпред и той опръска с кръв всички около него. Оставаха само три гоблина. Единият от тримата, по-голям куражлия тръгна напред, но изведнъж кракът му бе захапан от тъмен вълк, призован от сянката на каретата. Вълкът издърпа съществото отдолу, откъсвайки буци месо от него, после се устреми към врата му и откъсна гръкляна. През това време врещящото гоблинче се опитваше да ръга с ножа си тъмната фигура, но буквално нямаше какво да удари. Другите два гоблина, шокирани, бяха замерени с огнени топки. Двете ниски същества бяха на миг от сигурна смърт, когато едното от тях избута другото, запращайки го няколко метра настрани. Погледът му беше забит в огнените топки, падащи от небето. Реакцията, която можеше да си позволи, бе използвало за да спаси другарчето си, разбирайки, че няма да има време да спаси себе си. Малка сълзичка се спусна по зелената му кожа и миг по-късно се изпари, докато нагорещената му кожа изгаряше - всичко това на метри пред лицето на Афреа, държаща окървавен меч. Сега настрани от каретата, около която имаше леки пламъци по пръстта, лежеше едно паднало гоблинче, физически здраво, но емоционално изтощено. Пълзейки назад, докато гледаше Афреа в очите, то можеше само да произнесе на човешки език: - Не... не.. не смърт, не.
|
|
Афреа
Играч
|
Post by Афреа on Feb 16, 2016 14:08:47 GMT
Да,да,да..смърт,да-казах аз подигравателно и излязох от храстите забивайки окървавения от предния гоблин меч,в дебелия врат на гадната твар,която ми се молеше безпомощно.
|
|
Лейди Шанара
Играч
|
Post by Лейди Шанара on Feb 16, 2016 14:10:26 GMT
След тази гледка очите ми се насълзиха.Беше ми тъжно за този гоблин
|
|
|
Post by The Dungeon Master on Feb 16, 2016 14:13:55 GMT
// Вече не сте в битка //
Молещото се жалко същество надигна ръце да спре меча на Афреа, но той мина през двете му длани и се заби в телцето му, лишавайки го от правото на живот. Тя го извади също толкова рязко, колкото го вкара, пръскайки наоколо кръв. На десетина метра зад тях се чу хлъцване. Инстинктивно обръщане ги накара да видят едно гоблинче, което се прокрадваше зад каретата, най-вероятно с намерението да обере каретата преди неговите приятелчета да имаха тази възможност и да вземе първи най-добрата плячка. Очите му се разшириха десетократно когато видя какво стана. Обърна се и хукна да бяга към храстите от където беше първоначално атаката.
// Можете да го настигнете и правите с него каквото поискате //
|
|
Рироу Бейн
Играч
|
Post by Рироу Бейн on Feb 16, 2016 14:18:38 GMT
Аз отидох до един от мъртвите коне и с няколко заклинания съживих мъртвото същество. Месата на конят се разпадаха и се подаваха стърчащи кости от тялото му а черепът му бе на половина оголен.
|
|
Афреа
Играч
|
Post by Афреа on Feb 16, 2016 14:19:36 GMT
След като видях бягащата торба кокали и сланини,реших да го настигна.След миг то беше в ръцете ми и се можеше за пощада.Аз го погледнах и му се усмихнах подло, стиснах го за врата и очите му изскочиха,малко остана да го удоша, но размислих и реших,че може да бъде полезен.Закарах го до Рироу и потупвайки го по рамото,му предадох плячката.
|
|