Рироу Бейн
Играч
Руна: Тъмнина
Сила: 2
Ловкост: 2
Интелект: 7
Обаяние: 3
Здраве: 3
Броня: 10
|
Post by Рироу Бейн on Feb 16, 2016 14:24:05 GMT
Качих се върху него и поглеждайки към офертата на Афреа , след това отново слязох от коня,доближих се до гоблина снижих се до неговият ръст и го попитах с силен и дрезгав глас,
-Защо ни простреляхте кажи ми веднага или ще ти клъцна малката главичка,изрекох яростно вадейки бързо камата си.
|
|
Лейди Шанара
Играч
Руна: Светлина
Сила: 1
Ловкост: 1
Интелект: 6
Обаяние: 6
|
Post by Лейди Шанара on Feb 16, 2016 14:31:16 GMT
Отидох и съживих другия кон.Здрадей! Как си? Погалих го
|
|
|
Post by The Dungeon Master on Feb 16, 2016 14:32:01 GMT
Докато Рироу галеше купчината разлагащо се месо, напълнено със стрели, Лейди Шанара пък съживяваше своя кон, по много по-чист и божествен ритуал. Единият кон бе върнат към живот и пречистен от болката и от стрелите, а другият се разпадаше и вонеше. Разбира се, конят на Шанара се помилва в нея, но нямаше как да й отговори. Носеният от Афреа гоблин изглеждаше потресен. Той бе дребничък, с една кожена препаска на таза, която да прикрива дупе и предник, и една кожена чанта през рамо.
То бавно и незастрашително извади една книжка от чантата си, която изглеждаше като речник. - Аз... сори. - произнесе то след няколко прелиствания, след което сведе вежди, защото осъзна, че бърка човешкия и елфския. Нямаше как малкото същество да разбере толкова бързо толкова много думи от страна на Рироу. Но определено не искаше да умре. След няколко минути, то успя да намери думите, които Рироу изрече, и да отвърне замислено: - Аз слуша Куарг. Куарг голям, Куарг силен. Куарг казващ: Вие стои тук, вие трепе. Вие носи карти от джуджета.
|
|
Рироу Бейн
Играч
|
Post by Рироу Бейн on Feb 16, 2016 15:12:38 GMT
Карти? Какви карти, говори по смислено по-дяволите,силно се ядосах и допрях камата си до гръкляна на малката зелена твар. Къде е Куарг питах аз със грозна гримаса на лицето изписваща сериозна ярост.
|
|
Афреа
Играч
Руна: Огън
Сила: 5
Интелект: 5
Обаяние: 2
|
Post by Афреа on Feb 16, 2016 15:19:30 GMT
Обърнах се към групата с думите-Може би вочачът им иска картите на джуджетата и някак си е разбрал за доставката до града и затова е изпратил тези неща ъммм...пърдон гоблини да ни убият и уграбят.Не виждам друга възможност...Казах аз отчаяно.
|
|
|
Post by The Dungeon Master on Feb 16, 2016 15:20:37 GMT
Изключително объркан и изплашен, малкият гоблин нямаше никаква власт в този разговор, затова просто се потеше обилно върху книжката си и се опитваше да намери правилните думи на човешки език: - Куарг .. къде... къде... Куарг - то посочи с ръка към гората на лявата страна от пътя. - Там. Там и гоблини.Ако гоблинът можеше да разбере какво казваше Афреа, сигурно щеше да почне да кима.
|
|
Лейди Шанара
Играч
|
Post by Лейди Шанара on Feb 16, 2016 15:21:15 GMT
Отидох до тях и погледнах гоблина.Той е изплашен.....вие сте прекалено страшни всъщност.
|
|
Афреа
Играч
|
Post by Афреа on Feb 16, 2016 15:33:35 GMT
Знаете ли какво, ще вържем този с каиши и ще го вземем с нас като го накараме да ни посочи пътя към най-голяма и тлъста твар,но трябва да бъдем доста предпазливи,защото гоблините може да са се досетили за провала на братята си и да ни чакат в засада някъде по пътя в гората,все пак те знаят гората като дланта си и имат преднина пред нас,докато ние за пръв път минаваме оттук ...след тези думи аз издърпах няколко каиша от конете и ги обвих около гоблина като първо му направих примка за врата после му завързах и ръцете здраво,със злоба в очите.
|
|
|
Post by The Dungeon Master on Feb 16, 2016 15:38:20 GMT
Зеленокожото създание започна да кима в съгласие. Всичко бе по-добро от смърт в този момент. Но все пак, доста рани бяха поели, имаха нужда да си поотдъхнат за момент преди да се вкопчат в следваща битка с "голямата тлъста твар", а и имаха да решат: Какво ще правят с каруцата с воловете, и с двата коня? Дали беше добра идея да оставят каруцата тук? Дали беше добра идея да вземат конете с тях, между тесните храсти и дървета?
// Ако желаете, обсъдете това в роли, докато аз се върна от работа и ще пиша утре сутрин. //
|
|
Лейди Шанара
Играч
|
Post by Лейди Шанара on Feb 16, 2016 15:41:08 GMT
Мога да проуча гората по-бързо и по обширно.погледнах с жал към гоблина.Не бъди толкова груба ,моляте
|
|
Афреа
Играч
|
Post by Афреа on Feb 16, 2016 15:50:38 GMT
Предлагам да седнем под някоя сянка и да се възстановим,после ща скрием каруцата някъде.Ще ни е малко трудно през храстите и дърветата,но с общи усилия ще се получи.Ще маскираме вагона с клони и треви,но ще трябва да обозначим пътя до воловете и каруцата,за да не ги загубим.След това ще тръгнем към дупката на гоблините,може би джуджето и войнът са пленени.Трябва да сме изключително внимателни и тихи.Надявам се да няма издънки....Постарайте се!За доброто на всички ни.-отдалечих се бавно към най-близката до мен сянка заедно с гоблина като го завързах под дървото където седнах за кратка почивка...
|
|
Афреа
Играч
|
Post by Афреа on Feb 16, 2016 15:53:27 GMT
Не съм груба просто не се доверявам лесно пък и това не е игра, а борба за живот...-отговорих с тих и спокоен глас.
|
|
Лейди Шанара
Играч
|
Post by Лейди Шанара on Feb 16, 2016 16:11:39 GMT
Седнах до нея и започнах да се лекувам с магия.А ако умрем? Започнах да лекувам и нея.
|
|
Афреа
Играч
|
Post by Афреа on Feb 16, 2016 16:44:01 GMT
Както казах преди малко ще бъдем предпазливи и внимателни. -обясних деликатно на нашата приятелка Шанара,докато се наслаждавах на заслужената почивка докато елфа ме лекуваше.
|
|
Рироу Бейн
Играч
|
Post by Рироу Бейн on Feb 16, 2016 17:27:29 GMT
Твърде много ми дойде и се изнервих,за това седнах на вагона обгърнах се с робата през глава и отворих прашната си стара книга и започнах да прелиствам.
|
|