Ридиана
Играч
Руна: Земя
Сила: 2
Ловкост: 3
Интелект: 5
Обаяние: 3
Здраве: 3
Броня: 10
|
Post by Ридиана on Feb 17, 2016 21:38:18 GMT
След като Шанара ни подаде информацията реагирах първосигнално и свих в ляво.Не след дълго бях пред дървеното укрепление и започнах да събирам сили от земята под мен за да вляза с взлом и трясък вътре при злите създания.Прашни частици започнаха да се завихрят наоколо.Кожата ми започна да настръхва.Събрах сили и отблъснах дърветата по посока на гоблините.Пръст и трески полетяха към тях.
|
|
Афреа
Играч
Руна: Огън
Сила: 5
Ловкост: 2
Обаяние: 2
|
Post by Афреа on Feb 18, 2016 4:57:46 GMT
Аз обаче реших да не действам прибързано и попитах Тоби,защо не иска да влезе вътре в пещерата с нас и го заплаших със смърт ако не ни каже.Също така го попитах какво точно става вътре,като го хванах за дрипавата му дреха и го повдигнах с една ръка на нивото на очите ми като го стиснах толкова силно,че очите му се насълзиха още повече.
|
|
Рироу Бейн
Играч
Руна: Тъмнина
Интелект: 7
|
Post by Рироу Бейн on Feb 18, 2016 5:53:50 GMT
Приятели имам план шепнешком се изказах за да не ме чуят гоблините. -Афреа трябва да изгасиш огъня със силите си за да може гоблините да не виждат и да се уплашат,след това ще се опитам да ги неутрализирам в мрака докато са неподготвени, имам способността да виждам в мрака така че ще бъде лесно.
|
|
|
Post by The Dungeon Master on Feb 18, 2016 6:28:32 GMT
Докато Рироу Бейн и Афреа имаха желанието да обсъдят план на действие, Ридиана изблъска дървената врата с магията си от нея останаха само трески и дъски по каменния под в пещерата. Около огъня танцуват 3 гоблина, облечени само в малки препаски – ребрата им се броят, а оръжията им са поставени около тях на земята. Гоблински крясъци изпълват камерата. Над огъня се върти едър гол мъж, плачейки и пищейки от време на време, защото малки пламъчета достигаха тялото му и образуваха мехури. - Що да чакаме още ве, ако усилим огъня ще го изпечем за нищо време! Айде, само кожа станах да го чакам тоя ламаринкото – ядосано казва едно от зелените същества, докато си дърпа еластичната кожа на ребрата. - Абе върти докато не се серне още 2-3 пъти, няма да го ям с лайната. Стандарти трябва да имаш, иначе краля никога няма да ни забележи! А мен ще ме забележи, ще видиш! Няма да прави пак някакви грозни негоблини.. .космати..мръсни гнусни като тоя Куарг, за шефове. От вътре в племето ще ни повишава! – казва един от тях, окичен с всякакви бижута, мъжки И дамски – огърлица от перли, обици от пера на папагал, сребърни пръстени и малка дамска корона – всичко де-що блести, той е успял да си гепне. - Прави каквото ти казвам, мамка ти – продължава да е ядосан гоблина. Неговия „събеседник“ му се репчи с зверски рев колкото да си покаже зъбите, а гоблинът с бижутата вдига рязко един дървен щит от земята, от който са чупили парчета за огрев и му забива щита в главата, отчупвайки му 2-3 зъба. Макар и с кръв върху него, в центъра на щита забелязвате символ – син щит с лъв нарисуван на него. Та в този момент вратата избухва и гоблините кряскат стреснато. Тези гоблинчета говореха човешки много по-добре от Тоби.
|
|
Лейди Шанара
Играч
Руна: Светлина
Сила: 1
Ловкост: 1
Интелект: 6
Обаяние: 6
|
Post by Лейди Шанара on Feb 18, 2016 6:48:42 GMT
Отидох до Ридиана и посочих с жезъла си трите гоблина. -Стойте на място иначе ще стрелям! Не знаех какво точно щях да стрелям,може би някоя топка светлина,но се стараех да изглеждам заплашително.
Intimidation check: 7Xd1H9cd+5·
|
|
|
Post by The Dungeon Master on Feb 18, 2016 7:34:17 GMT
Е, след заплахата на Лейди Шанара нещата не се развиха както нормална битка би се развила. Фактът, че групата избираше да говори, преди да стреля, даваше няколко секунди на гоблините, макар да бяха под прицел. Гоблинът, окичен с бижута се просегна към едрия мъж, завързан на кол над огъня и го издърпа към себе си, ползвайки го като човешки щит. Извади от препаската си един къс нож от биволска кост и го опря в гърлото му. Сега, пред групата приключенци имаше два гоблина, които стояха неподвижно и се оглеждаха, и един, който държеше едрия заложник като човешки щит. - Вие си пуснете оръжията, човеци! - изкрещя кичозния гоблин и си показа зъбите агресивно. - Или тоя боклук ще си го получи!!!
|
|
Лейди Шанара
Играч
|
Post by Лейди Шанара on Feb 18, 2016 7:40:33 GMT
Обърнах се към останалите от групата,като им казах много тихо. -Ще ги заслепя,а вие спасете едрия мъж обърнах се към гоблина с бижутата -Добре,печелиш Оставих жезъла си,който се превърна в пеперуда ,която бавно започна да се издига.
|
|
Рироу Бейн
Играч
|
Post by Рироу Бейн on Feb 18, 2016 7:52:37 GMT
Докато Шанара стоеше пред гоблините и ги разсейваше аз призовавах създание от мрак под формата на адски вълк. Чаках идеалният момент докато бъдат заслепени, тогава бе идеалният момент за атака.
|
|
Лейди Шанара
Играч
|
Post by Лейди Шанара on Feb 18, 2016 8:34:50 GMT
Пеперудата вече се издигна достатъчно -Сега! Пеперудата започна да излъчва много силна заслепяваща очите светлина.Докато това ставаше аз изтичах по- назад.
|
|
Рироу Бейн
Играч
|
Post by Рироу Бейн on Feb 18, 2016 8:36:08 GMT
Тогава наредих на адското създание от мрак да разкъса дребното зло зелено същество което държеше безпомощният и невинен човечец.
|
|
Афреа
Играч
|
Post by Афреа on Feb 18, 2016 15:55:38 GMT
Аз реших да поема другия гоблин,но преди това завързах Тоби,за да не ми избяга на един дебел и здрав сталакмит, който се подаваше от земята.Замахнах към зеленото нещо,което се намираше отляво и го ударих с дръжката на моя остър и зловещ меч.
|
|
|
Post by The Dungeon Master on Feb 19, 2016 7:40:54 GMT
Ситуацията беше напечена. Дори най-малкото движение можеше да провокира фатални поражения. И групичката може би взе неподходящо решение. Когато приключенците пукаха пръстите си в готовност да пускат магии, гоблинът със затворника опираше ножа в гърлото му още по-силно. ЯРКА СВЕТЛИНА! Накиченият гоблин се стресна и по рефлекс сряза част от гърлото на едрия мъж с рошавата кестенява коса. Призованият от тъмнината вълк захапа гоблина и го накара да изкрещи и да забие ножката си още по-дълбоко в трахеята на затворника. Тялото на мъжа, който може би разпознавахте като Силдар Хаууинтър, ескортът на Гундрен, колабираше докато литри кръв изтичаха през зейналата му трахея. Това беше последната сламка, която го съкруши - беше измъчван, изгарян, отхапван жив, а сега и прерязано гърло. И двамата паднаха на земята, обляни в кръв, а другите гоблини бяха заслепени. Уви, всички в групата също бяха заслепени за кратко време (най-вероятно за секунда-две по-кратко от гоблините, тъй като знаеха за плана на Шанара). От силната светлина, призованият тъмен вълк избледня и се изпари. Афреа успя да свали един гоблин, преди да бъде заслепена и тя за секунда. Сега в камерата бяха останали наемниците на Гундрен и още едно заслепено хилаво гоблинче, което започна да обикаля, спъна се в тялото на Силдар и падна в локвата кръв.
Напомням, да си хвърляте зарчетата, когато правите магия или атакувате.
|
|
Лейди Шанара
Играч
|
Post by Лейди Шанара on Feb 19, 2016 9:15:05 GMT
Бях изплашена.Не знаех какво друго мога да направя защото маната ми беше до предела си. -Не!не трябваше да става така......Казах аз изплашено
|
|
Рироу Бейн
Играч
|
Post by Рироу Бейн on Feb 19, 2016 11:24:25 GMT
Изпълнен с ярост започнах да оформям в дланите на двете си ръце топка от антиматерия и я изпратих до зелената твар с надеждата да го накарам да замълчи завинаги.
|
|
Афреа
Играч
|
Post by Афреа on Feb 19, 2016 12:46:37 GMT
След заслепителната магия на Шанара,реших да поема гоблинчето,което се бе спънало в тялото на Силдар и бе паднало в кървавата локва.Макар и още да не ми се бяха адаптирали очите,аз се впуснах в бой точно към зеленото чОдовище.Замахнах свирепо към него и се опитах да му отсека главата без пощада...
|
|